Vuurvogelcafé

Meepraten en/of extra geïnformeerd worden? Andere ouders ontmoeten?
Ook dit vinden wij belangrijk bij de Vuurvogel.

Daarom is er maandelijks ‘het Vuuvogelcafé’. Met een kopje koffie of thee, heeft u de gelegenheid om met onze directeur en/of collega’s van gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen die u of uw kind(eren) ook aan kunnen gaan. U bent van harte welkom in ons VVcafé in onze teamkamer!

Het laatste Vuurvogelcafé was op woensdag 4 maart jongstleden. Er is toen voorlichting gegeven aan ouders die hun kinderen in groep 1 of 2 hebben zitten. Het onderwerp was het leerlingvolgsysteem bij kleuters. Vanwege de maatregelen ten aanzien van het Corona-virus is het laatste Vuurvogelcafé helaas komen te vervallen. Wij hopen dit komend schooljaar weer te kunnen hervatten (in wellicht aangepaste vorm). En natuurlijk bent u dan van harte welkom!

Vogelvlucht - de nieuwsbrief

Iedere 2 weken worden onze ouders geïnformeerd via ”de Vogelvlucht”. Door het lezen van de Vogelvlucht, bent u zeker goed op de hoogte van het laatste nieuws ten aanzien van verschillende, diverse onderwerpen in en rondom onze school. Ook de actuele kalender vindt u hier. 

Vogelvlucht 03-2022

Vogelvlucht 02-2022

Vogelvlucht 01-2022

Vogelvlucht 18

Interesse?

Bezoek onze school